van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau

Er komt veel kijken bij het aankopen of verkopen van een woning of bedrijfspand. Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau is al 30 jaar uw gids in deze wereld van regels, zodat u zaken kunt doen zonder verdere zorgen aan uw hoofd. De bijzaken en details regelen wij. Op het gebied van onroerend goed bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau staat voor kwaliteit. We hebben een breed aanbod aan woningen, bedrijfsruimtes en agrarische panden. De aankoop of verkoop van een woning kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Onze deskundige, enthousiaste medewerkers zetten de klant altijd centraal en zorgen dat alles goed geregeld is.

Theo van Casteren is in 1993 gestart aan de Scheisestraat in Schaijk. Rond 2008 was het bedrijf zo gegroeid dat het huidige kantoorpand aan de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk werd betrokken. In 2021 zijn Luuk Bruijsten en Mark Jansen toegetreden om de makelaardij en het taxatiebureau nog verder te laten ontwikkelen op het gebied van wonen, bedrijfsmatig vastgoed en agrarisch vastgoed.

De diensten van Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau zijn het bemiddelen van de aan- en verkoop van onroerend goed, het verzorgen van taxaties en het geven van adviezen.

 • Adres:
  Pastoor van Winkelstraat 39B­
  ­5374 BG SCHAIJK

 • Telefoon:
  0486-416082
 • Mobiel:
  06-12157808
 • Contactpersoon:
  Mark Jansen