T-Floor

T-Floor is gespecialiseerd in P.V.C, laminaat, lamelparket vloeren en daarnaast bijzondere tegels zoals patroontegels, gekleurde handvorm tegeltjes

Met keramische tegels kies je naast een prachtig design ook voor een duurzaam product. Keramische tegels zijn slijt-kras-en vuurvast, zijn onderhoudsvriendelijk en gaan jarenlang mee.

Ons assortiment bestaat uit keramische vloertegels, wandtegels, terrastegels en plinten in uiteenlopende stijlen. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met oud Hollandse witjes, houtlooktegels, Portugese of Marokkaanse decortegels, mozaïektegels, terrastegels en plinten.

Vloertegels
Met onze vloertegels haal je tegels in huis waar je geen omkijken naar hebt. Er zijn zoveel stijlen en ook formaten beschikbaar dat er altijd een tegel is die bij je wensen past. Bekijk hier ons vloertegel assortiment en vind een T-Stone dealer bij jou in de buurt. En kom je er niet uit of heb je vragen? Bel, mail of app ons gerust, we helpen je graag!

Wandtegels
Ben je op zoek naar een mooie wandtegel voor je keuken of badkamer? Wij hebben heel veel wandtegels in onze collectie in verschillende stijlen en formaten. Van Italiaanse designtegels tot tegels in Marokkaanse of Scandinavische sfeer, we hebben altijd een passende wandtegel die bij je wensen past. Bekijk hier de collectie of doe inspiratie op.

Terras tegels
Ben je op zoek naar een terrastegel om je tuin of buitenruimte aan te passen aan de stijl die bij je huis past? Wij leveren een ruime collectie terrastegels die niet alleen prachtig zijn, maar ook veilig en onderhoudsvriendelijk. Heb je vloertegels in huis en wil je dezelfde sfeer en stijl toepassen op je terras in je tuin? Onze leveranciers produceren vaak productlijnen van eenzelfde design waarvan zowel vloertegels als buitentegels verkrijgbaar zijn. Daarmee creëer je rust en eenheid in je interieur én je buitenruimte. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze collectie of bezoek een T-Stone dealer bij je in de buurt.

Plinten
Plinten van keramiek zijn praktisch in gebruik en leverbaar in verschillende hoogtes en afwerkingen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met een T-Stone dealer bij jou in de buurt of direct met T-Stone.

 • Adres:
  Kapelstraat 23
  5366 BX Megen
 • Telefoon:
  06-55897726
 • Mobiel:
  06-19183377
 • Contactpersoon:
  Marcel en Marian Kuijpers