Pannenkoekenhuis De Oude Maas

Speelparadijs Pannenkoekhuis “De Oude Maas”, is gelegen in het prachtige natuurgebied tussen Oss en Macharen. Met op loopafstand het “Ossemeer” en de “Eendenkooi” leent dit gebied zich uitstekend voor een mooie wandeling of een fietstocht langs alle bezienswaardigheden die dit gebied te bieden heeft.

“De Oude Maas” opende haar deuren op 11 september 1998 met een begincapaciteit van 100 zitplaatsen binnen en 20 terrasstoelen buiten.

In februari 2014 hebben wij een nieuwe indoor speeltuin gerealiseerd. Deze hal is voorzien van onder andere een heuse apenkooi waar kinderen zich uren in kunnen vermaken. Natuurlijk is er voor de allerkleinsten ook een “klein apenkooitje”. In het indoor speelparadijs is op de eerste verdieping een game en lounge room gerealiseerd met air hockey, flipperkasten en een tv.

In het restaurant is er, met uitzondering van nieuw meubilair, niet veel veranderd, zodat u nog steeds kunt genieten van onze heerlijke gerechten.

Elke zondag is er bezoek van een Mystery Guest. Denk hierbij aan Elsa, Minions, of Spiderman! Met buiten het speeltoestel (in de vorm van ons logo) en in de zomermaanden springkussens is “De Oude Maas” een waar speelparadijs!

Tijdens de regionale schoolvakanties zijn wij elke dag om 10.00 uur geopend!

Openingstijden buiten de schoolvakanties:
Maandag en Dinsdag – Gesloten
Donderdag – 14.00 tot 20.00 uur
Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag
10.00 tot 20.00 uur

Kerstavond gesloten
1ste en 2de kerstdag geopend vanaf 15.00 uur alleen op reservering Oudjaarsdag gesloten
1 januari gesloten

 • Adres:
  Ossestraat 11
  5367 NE Macharen
 • Telefoon:
  0412-647890
 • Contactpersoon:
  Wilfried Vink