DiscoVision

DiscoVision is al ruim 20 jaar een begrip. Diverse feesten hebben wij al voorzien van gezelligheid door onze ruime ervaring en professioneel licht en geluid.

Voor alle soorten feesten (bruiloften, verjaardagen, tentfeesten, themafeesten) van klein en intiem tot groots en spectaculair bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om de complete verzorging van licht, geluid en natuurlijk de juiste muziek. Niets is ons te gek, wij maken uw feest compleet.

DiscoVision beschikt over een ruim assortiment muziek genre voor jong en oud. Wij draaien voor elke gelegenheid zoals bruiloften en partijen, maar ook personeelsfeesten, disco party’s en feesttenten. Een grootse lichtshow behoort ook tot de mogelijkheden. En dit alles natuurlijk met gevoel voor gezelligheid, muziek en humor gepresenteerd, van het begin tot het eind.

Wij werken met gerenomeerde merken zoals Martin, D&B audiotechnik, Logic System, Dateq, Sennheiser en andere A-merken om een optimaal resultaat te bereiken. Voor onze lichtshow gebruiken we computergestuurde techniek.

 • Adres:
  Beukenstraat 9
  5366 CP Megen
 • Telefoon:
  0412-465152
 • Contactpersoon:
  Bas Schepens