Regelmatig organiseren wij met elkaar leuke en nuttige bijeenkomsten. Maak kennis met onze reguliere en aantrekkelijke jaarlijkse activiteiten.

 

Bedrijfsbezoeken

Elk najaar bezoeken we een bedrijf uit de regio. Zo zijn we al eens bij Kaal Masten geweest, Acket, Spierings kranen en Zantech. Erg leuk om eens in de keuken te kijken bij een ander bedrijf. Heb je een bedrijf waar je altijd al eens een bezoek aan wilt brengen? Laat het ons weten!

 

Zomerfestijn

Het zomerfestijn is voor jong en oud. Aan het einde van de zomer plannen we altijd een zondagmiddag waar je met je kinderen bij aanwezig kunt zijn. Na een leuke activiteit sluiten we af door gezamenlijk te eten. Denk hierbij aan een quiz met een bbq of een lekker frietje met z'n allen. 

 

Walking dinner

Gezellig tijdens een diner met andere ondernemers bijpraten. De horeca van Megen, Haren en Macharen zorgen ervoor dat je niets tekort komt. We beginnen met een borrel om vervolgens bij de volgende locatie van het voorgerecht te genieten. Ook het hoofdgerecht en het dessert met naborrel zijn op andere locaties. Elke keer zit je bij andere ondernemers aan tafel, zodat je iedereen leert kennen. Elk jaar weer een succesvol evenement. 

 

Vrijwilliger van het jaar

Elk jaar tijdens de nieuwjaarreceptie in Acropolis verzorgen wij de verkiezing van de vrijwiller van het jaar in alledrie de kernen. Wil je iemand nomineren? Laat het ons weten!

 

En verder


Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor andere evenementen en activiteiten, te organiseren samen met onze leden. Zo zijn we dit jaar in gesprek over een gezamenlijke activiteit bij het project Luxor aan de Maas in 2015.

En ook is er uiteraard jaarlijks de algemene ledenvergadering.

2019  Ondernemersvereniging Megen Haren en Macharen   door Jeroen Mulders